Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
43 96 00 38
Book nu
Gourmet Restaurant

 Gourmet Restaurant La Cocotte

La-cocotteI Restaurant La Cocotte kan du opleve det ypperste inden for dansk/fransk kogekunst med en drejning mod det italienske.
Vi inspireres af naturens skønne råvarer, så man altid kan mærke årstidernes skiften på menuen.

La Cocottes flotte frokostbuffet er nærmest legendarisk blandt Storkøbenhavns forretningsfolk. Et oplagt sted at invitere forretningsforbindelser på frokost.

Bestil bord:

Ring på 43 22 18 06 eller send en mail til [email protected].

Frokost menu Aften menu

For selskaber over otte personer beder vi venligst om, at der bestilles menu til alle og senest to dage før arrangementet.

Enoteca

Vores vinkælder og enoteca er et kapitel for sig. Med over 980 forskellige vine fra det meste af verden, er den gennem de sidste år blevet belønnet med prisen ” Best of Award of Excellence” af verdens førende vin-magasin Wine Spectator.
Vi tilbyder vinsmagninger og vinforedrag ved vores dygtige vintjener. Ved mindre grupper foreslår vi middag med vinsmagning i Enoteca.

Se vores Smiley rapport

Restaurantchef Rasmus Andersen
Tlf. 43 22 18 06

 Vi samarbejder med EatCardeatcard

EatCard er et fordelskort for alle med kærlighed til gastronomi, gourmet, delikatesser, super kvalitet, kokkekunst, lækkerier og gode madoplevelser. Med EatCard får du fordele og særtilbud på de bedste restauranter, lækreste delikatesser og luksuriøse kro- og hotelophold.