Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
Book nu
Gourmet Restaurant La Cocotte

La-cocotte

I Restaurant La Cocotte arbejder vi altid med sæsonens råvarer. Det er vigtigt for os, at vores gæster altid kan mærke, se og dufte årstiderne i det vi serverer. Derfor vil du opleve, at vores menuer skifter jævnligt. Vi lægger et stort arbejde i aldrig at gå på kompromis med kvalitet og kvantitet. Et besøg i Restaurant La Cocotte giver vores gæster en gastronomisk oplevelse.

Restaurant La Cocottes flotte frokostbuffet er nærmest legendarisk blandt Storkøbenhavns forretningsfolk. Et oplagt sted at invitere forretningsforbindelser på frokost. I vore køkken går vi ikke på kompromis med kvalitet og kvantitet på noget tidspunkt. Vores frokostbuffet er traditionel med et twist. Vi har bevaret benene på jorden og serverer hjemmelavet mad som vores leverpostej med egne syltede rødbeder, gammeldags stegte sild og gode desserter.  Vi prøver at ramme det brede segment, der kommer i huset ved at servere både den traditionelle mad, men  twister også menuen med eksempelvis thaisuppe med rød karry. Hvis du og dine gæster er til et hurtigere måltid anbefaler vi vores Lobby Bar.

Frokost menu Aften menu Lobby Bar

Bestil bord:

Ring på 43 22 18 06 eller send en mail til [email protected].
For selskaber over otte personer beder vi venligst om, at der bestilles menu til alle og senest to dage før arrangementet.

Enoteca

Vores vinkælder og enoteca er et kapitel for sig. Med over 980 forskellige vine fra det meste af verden, er den gennem de sidste år blevet belønnet med prisen ” Best of Award of Excellence” af verdens førende vin-magasin Wine Spectator.
Vi tilbyder vinsmagninger og vinforedrag ved vores dygtige vintjener. Ved mindre grupper foreslår vi middag med vinsmagning i Enoteca.

Se vores Smiley rapport

Restaurantchef Rasmus Andersen
Tlf. 43 22 18 06