Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
Book nu
Brudepar i Byparken
Brudepar i Byparken

GlostrupParkHotel_Konference_LOWRES_028

Romantikken blomstrer på Glostrup Park Hotel. Ikke alene konferencer søger til Glostrup. Hotellets nye konferencecenter, Orangeriet, tiltrækker også et stærkt stigende antal bryllupper.

Allerede nu er antallet af bestillinger på bryllupsengagementer vokset med 30% for 2016 sammenlignet med 2015, og da hotellet endnu har ledige weekender i sommermånederne, der er den mest populære periode, bliver væksten ekstrem. Glostrup Park Hotel er blevet et insted for bryllupper.

Det er for de store brylluppers vedkommende, især restauranten med den udendørs overdækkede terrasse, der trækker; men også lokaler med enten udsigt eller direkte adgang til parken er populære.GlostrupParkHotel_Konference_LOWRES_025

Den smukke park, som strækker sig bag konferencecentret, er et aktiv for festens midtpunkt, brudeparret. Fotografen kan finde de bedste motiver mellem parkens store træer, søen og de mange Rododendronplanter.

”Vi har opgraderet med en ny helaftenspakke, nemlig Platinium, der henvender sig til dem, der vil gøre noget helt specielt ud af arrangementet, fortæller restaurantchef Dietmar Weiss.  ”Med Platiniumpakken får man virkelig noget for pengene. Pakken tiltrækker brudepar, der holder en fest for livet”.

Traditionen tro følger et hotelværelse med i prisen, og er man tidligt ude, vågner brudeparret næste morgen op i den store brudesuite.IMG_0054

”Allerede da vi så arkitektens første skitser af konferencecentret, vidste vi, at byggeriet ville ende som en enestående bygning, vi kan være stolte af”, fortæller direktør Mikael Melander. ”Byparken og Orangeriet komplementerer hinanden, og parken er blevet rammet ind, hvilket netop var arkitektens ide. Vi har hidtil været mest kendt for vore konferencer; men det er da dejligt, at faciliteterne også tiltrækker de fester, der danner rammerne om livets højdepunkter.”

”Vi føler, at når sidste etape af byggeriet, der foregår ved selve hotellet, er tilendebragt, har vi tilført både Glostrup Park Hotel og Vestegnen noget værdifuldt, som kommer både brugerne og os til gode”, slutter Mikael Melander.

Comments are closed.